Máte radi Prahu? Študujte v nej!


Foto: Máte radi Prahu? Študujte v nej! Foto: ESBM

Praha je mesto, ktoré má nepochybne čo ponúknuť. Každoročne ju navštívi niekoľko tisíc turistov a medzi nimi aj Slováci. Chodíte do Prahy a trávite v nej istý čas? Čo keby ste okrem návštevy pamiatok chodili do Prahy za štúdiom MBA?

V Prahe má svoje pôsobisko European School of Business & Management, ktorá už niekoľko rokov poskytuje kvalitné MBA štúdium a jej bránami prešlo už niekoľko stoviek absolventov. Štúdium MBA je vhodné pre každého, kto chce zmeniť svoju kariéru, dozvedieť sa niečo nové  a nestagnovať na jednom mieste. Jediným kritériom je, že musíte mať absolvovanú vysokú školu, alebo doloženú prax na manažérskej pozícii. Po absolvovaní štúdia získate konkurenčnú výhodu na trhu práce oproti iným absolventom, pretože MBA je akýsi doklad o vašich odborných znalostiach a vedomostiach a v očiach personalistov je vnímaný veľmi pozitívne. Takýto uchádzači o zamestnanie sú v mnohých prípadoch uprednostňovaní. 

Štúdium MBA na ESBM trvá jeden rok a je rozdelené do dvoch semestrov počas ktorých je pre študentov pripravených nad rámec seminárov množstvo prednášok, networkingových stretnutí, workshopov. Štúdium prebieha formou seminárov, ktoré prebiehajú 4-krát do roka vždy v sobotu, preto je vhodné aj pre Slovákov, keďže môžu návštevu Prahy spojiť aj so štúdiom. Okrem toho sa nemusíte báť, že by ste zanedbávali svoju rodinu, záujmy či iné vaše povinnosti. Štúdium prebieha formou e-learningu, preto nie je nutné sedieť denne v škole a prispôsobovať sa rozvrhu. MBA štúdium sa prispôsobí vám. Všetky dokumenty máte vždy k dispozícií vo vašom študentskom konte a študujete vtedy, keď máte chuť, čas a náladu, kedykoľvek a kdekoľvek, stačí mať len internetové pripojenie.

V rámci štúdia MBA sa stretnete s celým zástupom zaujímavých ľudí, napríklad s lektormi a spolužiakmi. Máte tak možnosť prediskutovať svoje manažérske problémy a skúsenosti, alebo si vymieňať cenné a praktické rady. Získate tak zástup nielen nových obchodných kontaktov, ale taktiež veľa nových priateľov. Spoznáte nielen veľa zaujímavých ľudí, ale aj  získate cenné znalosti a informácie, ktoré v bežnej literatúre nenájdete. Po absolvovaní štúdia využijete nadobudnuté skúsenosti vo svojej praxi, ale aj v osobnom živote. 

Ak ste sa rozhodli spojiť návštevy Prahy so štúdiom MBA, ktoré zmení vašu kariéru, potom ste na správnej adrese. Informácie o MBA, ESBM a všetky potrebné dokumenty potrebné k štúdiu nájdete na www.esbm.sk. Spravte niečo pre seba a svoju kariéru. Prihláste sa už dnes.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ESBM