Rozlúčka s Marcelom Nemcom v Kremnici nebude slzavé údolie, herec si želal oslavu


Foto: Rozlúčka s Marcelom Nemcom v Kremnici nebude slzavé údolie, herec si želal oslavu Foto: Instagram/nemecmarcel

Obľúbený herec a komik Marcel Nemec nás v piatok 16. februára 2024 po dlhom boji so zákernou chorobou navždy opustil. Rakovine podľahol vo veku 52 rokov, nikdy však nestrácal optimizmus a energiu, ktorou nabíjal aj svoje okolie. Aj preto nebude jeho posledná rozlúčka slzavým údolím, ale veselou a farebnou oslavou.

Konať sa bude v stredu 21. februára 2024 o 14:00 hod. v Dome smútku v hercovej rodnej Kremnici. O pohrebe informovalo aj jeho domovské divadlo La Komika, pričom práve to ho nazvalo oslavou života. „Farebne sa oblečte a posledný krát zatlieskajte nášmu priateľovi,“ odkázal divákom divadelný súbor. 

Marcel Nemec svoj odchod očakával a zodpovedne sa naň pripravil. Svojim blízkym stihol zanechať aj dojemný odkaz. „Vidím, že niektorí z vás máte v očiach slzy, ale ja som stále tu. Nakoniec, nebolo také ťažké odísť. Keď vyjdete von, skúste sa pozrieť na oblohu, na hviezdy, alebo na svoje duše. Čo myslíte? Skúste začať tým, že sa pozriete jeden na druhého. Nie je po tom všetkom, čo teraz viete, krajší ako predtým? Ak áno, tak práve teraz sú podmienky pre lásku mimoriadne priaznivé,“ cituje obľúbeného komika smútočné oznámenie. 

Marcel Nemec pôsobil ako herec, hudobník a zabávač. V roku 2003 vydal knihu HomoŠapiens, ktorá je výnimočná tým, že sa v nej prvýkrát na Slovensku prihlásil známy človek k homosexuálnej orientácii. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu