VIDEO: Kamera zachytila nehodu mestskej polície. Vyjadril sa k nej aj primátor Žiaru nad Hronom


Foto: VIDEO: Kamera zachytila nehodu mestskej polície. Vyjadril sa k nej aj primátor Žiaru nad Hronom Foto: Facebook/Peter Antal - Primátor Žiaru nad Hronom

V stredu popoludní do automobilu mestskej polície v Žiari nad Hronom narazilo iné vozidlo. Dopravná nehoda sa udiala na svetelnej križovatke. Auto prechádzajúce hlavnou cestou nedalo prednosť policajtom napriek tomu, že na semafore svietila červená. Upozornil na to primátor mesta Peter Antal.

Chcem vyzvať všetkých vodičov, aby boli opatrní a obozretní na križovatkách so svetelnou signalizáciou. Počas obdobia rekonštrukcie, kedy boli semafory nečinné, sme si od nich odvykli a mnohí vodiči si niekedy neuvedomia, že prejdú križovatkou, ak keď im svieti červená. Tak, ako sa to stalo v tomto prípade, napísal Antal na sociálnej sieti.



Neodpustil si ani komentár pre všetkých, ktorí na sociálnych sieťach zverejňovali pohoršujúce komentáre smerované na mestskú políciu. Želám im všetkým, aby sa nikdy v podobnej situácii neocitli. Našťastie, pri tejto nehode sa nikomu nič nestalo, čo je pre mňa dôležitejšie ako akákoľvek škoda na vozidle, povedal Peter Antal.

Vyjadrenie primátora dopĺňa video zo spomenutej dopravnej nehody, ktoré bolo natočené priamo z auta mestskej polície. Z videa jasne vyplýva, že vozidlo mestskej polície žiadny dopravný predpis neporušilo, dodal.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu