VIDEO: Kamera zachytila desivú nehodu v Lieskovci pri Zvolene. Autobus narazil do osobného vozidla


Foto: VIDEO: Kamera zachytila desivú nehodu v Lieskovci pri Zvolene. Autobus narazil do osobného vozidla Foto: Facebook/Zaujímavosti Slovenska

Včera sme informovali o dopravnej nehode, ktorá sa stala na Ulici Osloboditeľov v Lieskovci v okrese Zvolen. Išlo o zrážku autobusu a osobného motorového vozidla, pričom na mieste zasahovali policajti, hasiči a aj záchranári.

Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) krátko po nehode uviedlo: „Zranená je jedna osoba, ošetrená posádkou Záchrannej zdravotnej služby.“ Taktiež potvrdilo, že vozidlá boli zabezpečené proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru.



Na sociálnych sieťach sa objavilo video z dopravnej nehody, ktoré zachytáva celú zrážku. Komentovali ho stovky ľudí, ktorí nechápu najmä to, prečo osobné vozidlo nedalo prednosť autobusu.

Radoslav rozhorčene napísal, že vinníkovi treba vziať vodičský preukaz. Vraj musel vidieť, že ten autobus je blízko. Takýchto vodičov je podľa neho na ceste denne veľa a ohrozujú predovšetkým druhých ľudí. „Na tejto absurdnej križovatke už mali byť dávno semafory. Kompetentní, nespite,“ myslí si Daniela.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu