Bývate v Banskej Bystrici a hľadáte prácu? Mesto ponúka viacero voľných pozícií


Foto: Bývate v Banskej Bystrici a hľadáte prácu? Mesto ponúka viacero voľných pozícií Foto: Facebook/Mesto Banská Bystrica

Mesto Banská Bystrica na svojej webovej stránke zverejnila viaceré pracovné ponuky. Prvým z voľných pracovných miest je referent oddelenia evidencie a správy majetku mesta. Požaduje sa od vás predovšetkým päťročná prax a znalosť legislatívy verejnej správy a samosprávy. Mesto ponúka flexibilný pracovný čas, päť dní dovolenky navyše, Multisport kartu, príspevok na DDS po skončení skúšobnej doby, príspevok na stravu zo sociálneho fondu a absolvovanie rôznych vzdelávacích aktivít a školení.

Ďalej mesto hľadá opatrovateľky v zariadení pre seniorov Jeseň. Ide o vykonávanie opatrovateľskej činnosti a starostlivosť o klientov v zariadení pre seniorov, prípadne v domácnosti klienta. Medzi zamestnanecké výhody patria stravné lístky, dovolenka navyše nad rámec zákona, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, odmeny pri životnom jubileu 50. a 60. rokov, príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, noci a za sviatok.


Mesto taktiež hľadá učiteľa II. stupňa v ZŠ Ďumbierska, ktorý bude žiakov učiť slovenský jazyk a nemecký jazyk. Nástup do práce je od nového školského roka, čiže od 1. septembra 2024. Žiadosti však treba doručiť do 20. mája. V tejto škole takisto hľadajú upratovačku.

Banská Bystrica potrebuje obsadiť aj voľné riaditeľské miesta vo viacerých materských školách. Konkrétne v MŠ 9. mája 26, MŠ 29. augusta 14, MŠ Buková 22, MŠ Družby 3, MŠ Jilemnického 8, MŠ Karpatská 3, MŠ Kremnička 22, MŠ Na Starej tehelni 7, MŠ Profesora Sáru 3 a MŠ Strážovská 3. Ak máte záujem o niektorú z pracovných pozícií, viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu