Viete, že v Detve bude MINI TRH? Pozýva naň Kaufland


Foto: Viete, že v Detve bude MINI TRH? Pozýva naň Kaufland

Máte už program na prvú májovú sobotu?  Ochutnávka lokálnych špecialít aj veselé aktivity pre deti, na to všetko sa môžete tešiť pri predajni Kauflandu v Detve, kde 4. mája 2024 od 8.00 ráno štartuje DETVIANSKY MINI TRH. Pridáte sa?  

Špeciality pre dospelých

Jedli ste už voňavý syr či pravú bryndzu, v ktorých tradície a vôňu Slovenska cítiť pri každom súste? Ak nie, máte príležitosť, pretože domáci dodávatelia z blízkeho okolia tu svoje mliečne či syrové špeciality ponúknu na ochutnávku aj na predaj. Čakajú vás aj sladké medovníčky a ešte sladšia medovina alebo sa môžete zahryznúť do tradičných párancov, na ktoré nedali dopustiť celé generácie slovenských drevorubačov.

A čo tak skúsiť netradičné pasty, nátierky, džemy či čatní, ktoré vyrába regionálny pestovateľ čili papričiek? Lebo nielen v Kauflande, kde je v ponuke najväčší výber domácich výrobkov, sa potraviny nakupujú z lásky k Slovensku, platí to aj o DETVIANSKOM MINI TRHU na parkovisku predajne. 

Zábava pre deti 

Na svoje si prídete aj vtedy, ak vás zaujímajú príbehy a výrobky menších šikovných producentov, ktorí vám ponúknu vlastnoručne vytvorený remeselný tovar, včelie produkty, drevené hračky alebo prírodné mydlá z kozieho mlieka.

A vezmite so sebou aj deti, sú tu pre ne pripravené zaujímavé  atrakcie ako tvorivé dielne či maľovanie na tvár, do ktorých sa 4. mája od 8.00 do 15.00 môžu zapojiť malí i veľkí návštevníci z Detvy aj širokého okolia. Tak čo, pridáte sa prvú májovú sobotu k zábave a k nákupom, ktoré sa v Kauflande robia z lásky k Slovensku?

Na MINI TRH v Detve vás pozýva Kaufland, s kým sa vidíme 4. mája?


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok