Slovenskí stávkari najviac veria Harabinovi. Takto vyzerajú stávky tesne pred voľbami


Foto: Slovenskí stávkari najviac veria Harabinovi. Takto vyzerajú stávky tesne pred voľbami Foto: Facebook/Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Slováci vsádzajú peniaze aj na prezidentské voľby. Na koho najviac? Táto štatistika zrejme mnohých prekvapí. Volebné moratórium začína 48 hodín pred začiatkom volieb, teda o polnoci z 20. na 21. marca. Ešte predtým si však pozrite, kto je favoritom stávkových kancelárií. 

Najlepší kurz má predseda parlamentu Peter Pellegrini. Kancelária Tipsport ho stanovila na 1,35 a jeho šanca na prvenstvo je podľa stávok 68,54 %. Na Pellegriniho bolo celkovo stavených 230 625 eur. Druhý v poradí je Ivan Korčok s kurzom 3. Kým v prieskumom prvého kola je zväčšia za Pellegrinim v tesnom závese, v stávkach je rozdiel oveľa zreteľnejší. Na bývalého ministra zahraničných vecí bolo stavených 137 923 eur a Tipsport jeho šancu na zvolenie predpokladá na 30,84 %. 


Tesne pred bránami druhého kola by sa umiestnil bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin. S kurzom 167 sa jeho šanca na zvolenie pohybuje na úrovni 0,55 %. Ľudia však na neho stavili 311 036 eur, čo je viac ako v prípade Korčoka či Pellegriniho. 


V poradí štvrtý by skončil Trnavčan Igor Matovič, líder hnutia Slovensko. Matovič už viackrát verejne prehlásil, že sa prezidentom stať neplánuje. Tipsport mu stanovil kurz 4958 a šancu na zvolenie 0,02 %. Na bývalého premiéra bolo stavených 7289 eur.

S rovnakým kurzom 5000 skončili kandidáti Ján Kubiš, Marián Kotleba a Krisztián Forró. Všetci majú šancu na zvolenie podľa Tipsportu rovnakú, ako Igor Matovič. Teda 0,02 %. Najmenej peňazí bolo stavených na lídra Aliancie, Krisztiána Forróa. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu