Pes pohrýzol dvojročné dievčatko, rýchly transport do nemocnice zabezpečili leteckí záchranári


Foto: Pes pohrýzol dvojročné dievčatko, rýchly transport do nemocnice zabezpečili leteckí záchranári Foto: facebook.com / VZZS ATE

V utorok 17. októbra v popoludňajších hodinách leteckí záchranári z Banskej Bystrice leteli do Rimavskej Soboty na pomoc dievčatku, ktoré pohrýzol pes.

„Posádka leteckých záchranárov z Banskej Bystrice v popoludňajších hodinách opäť vzlietla zo svojej základne a smerovala do Rimavskej Soboty, kde v miestnej časti Vrbovce nad Rimavou (obec Veľké Teriakovce) pes pohrýzal dvojročné dievčatko,“ uviedli leteckí záchranári na svojom webe.

Pes dievčatku poranil najmä hlavu, po ošetrení záchranármi rýchlej zdravotnej pomoci bolo v stabilizovanom stave letecky prevezené do nemocnice 

„Zasiahol mu najmä oblasť hlavy. Po ošetrení privolanou rýchlou lekárskou pomocou bolo dieťatko prevezené k vrtuľníku, ktorý pristál na vhodnej pristávacej ploche v Rimavskej Sobote. V stabilizovanom stave bolo letecky prevezené do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici,“ dodali leteckí záchranári.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: lzs.ate.sk