Protesty budú pokračovať! Zhromaždenie za slušné Slovensko sa uskutoční aj v Banskej Bystrici


Foto: Protesty budú pokračovať! Zhromaždenie za slušné Slovensko sa uskutoční aj v Banskej Bystrici Foto: ilustračné

V piatok 4. mája sa v Banskej Bystrici na Námestí SNP od 17:00 uskutoční Zhromaždenie za slušné Slovensko - predvečer svadby. Keďže sa podľa organizátorov situácia na Slovensku nemení, pretože vláda zahodila príležitosť získať si dôveru ľudí, rozhodli sa zorganizovať ďalší protest. 

„Voláme po trvalej zmene krajiny. Uvedomujeme si, že zmena nenastane zo dňa na deň, preto budeme robiť všetko preto, aby zo Slovenska bola či už po predčasných alebo riadnych voľbách lepšia, spravodlivejšia a slušnejšia krajina. Budeme upozorňovať na celoslovenské problémy a rovnako aj regionálne témy, keďže sme iniciatívou ľudí z celého Slovenska,“ uviedla platforma NIE V NAŠOM MESTE, ktorá organizuje zhromaždenia Za slušné Slovensko v Banskej Bystrici. 

Politikom chcú protestom pripomenúť, aby slúžili všetkým ľuďom nie iba hŕstke vyvolených a budú žiadať vyšetrenie káuz o ktorých Ján písal. „Spoločne ukážeme politikom, ktorí sa nám vysmievajú, že nikam neodchádzame, a že stále voláme po tom, aby bola politika službou – službou všetkým ľuďom, nie len „našim“ ľuďom. Budeme volať po vyšetrovaní káuz, o ktorých Ján a jeho kolegovia píšu,“ dodali organizátori. 

Zhromaždenie podporuje aj protest farmárov, ktorí vyjdú do ulíc v rovnakom čase na poľnohospodárskych strojoch a zároveň organizátori dodali, že odmietajú aj normalizáciu ktorá začala v RTVS.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu