Nové kino v Žiari nad Hronom sa otvorí už dnes, vstupné je zdarma!


Foto: Nové kino v Žiari nad Hronom sa otvorí už dnes, vstupné je zdarma! Foto: ziar.sk

Rekonštrukcia žiarskeho Kina Hron je dokončená, a dnes sa kino otvorí prvý krát po renovácií. Pri tejto príležitosti bude premietanie pre všetkých divákov zdarma.

„Rozhodli sme sa pre akčný sci-fi thriller Blade Runner 2049. Nielenže ide o vysoko hodnotený kvalitný film s hviezdnym obsadením (Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto), ktorý sa oplatí vidieť aj neskôr po premiére, vybrali sme si ho tiež zo symbolických dôvodov, keďže nám jeho uvedenie v premiére ušlo doslova o chlp, keď sme 2. októbra kino z dôvodu renovácie uzavreli. Veríme, že divákov film poteší a prídu sa naň pozrieť, rovnako ako na vynovenú kinosálu,“ informuje riaditeľka MsKC Michaela Pribilincová.

Z dôvodu miestenkového sedenia a obmedzenej kapacity kinosály je potrebné, aby si diváci v pokladni zobrali nulové lístky. Renovovaná kinosála má k dispozícií 157 miest na sedenie a 2 miesta pre vozíčkárov. 


Vnútorný poriadok ostáva zatiaľ nezmenený, ceny pôjdu nahor

„Ako sme už informovali, od januára plánujeme spustiť predaj občerstvenia v Informačnom centre, ale kým o tom nebudeme divákov oficiálne informovať, v platnosti zostáva aj naďalej aktuálny vnútorný poriadok, podľa ktorého je konzumácia jedla počas premietania v kinosále zakázaná,“ upozorňuje Pribilincová.

Na základe požiadaviek distribútorov sa zvyšuje vstupné na 5 eur a 4,50 eura. Zároveň sa mení výška ponúkaných zliav – pri vstupnom 5 eur je možné uplatniť si 1 euro zľavu pre deti do 12 rokov, seniorov nad 62 rokov a študentov, 50% ZŤP zľavu a 1 euro Nemak zľavu; pri vstupnom 4,50 eura si deti do 12 rokov, seniori nad 62 rokov a študenti môžu uplatniť zľavu 0,50 eura, ZŤP 50% a Nemak 1 euro. Pri vstupnom 4 eurá je možné uplatniť si iba ZŤP 50% zľavu a 1 euro zľavu Nemak.

V decembri viacero filmových noviniek, otvorené bude aj medzi sviatkami

Tento rok bude Kino Hron otvorené aj medzi sviatkami, avšak s určitými obmedzeniami. V decembri sa bude premietať okrem iného aj český rodinný vianočný film Tri želania, americká komédia Ocko je doma 2, očakávaný film Star Wars: Poslední Jediovia, vo verzii s titulkami aj slovenským dabingom, animovaná rozprávka Ferdinand, dobrodružná komédia Jumanji, hudobná komédia Ladíme 3, česká komédia Špindl či muzikál Najväčší showman.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: ziar.sk