FOTO: Zábery z tragickej dopravnej nehody v Pitelovej. Vlak sa zrazil s taxíkom, dvaja zákazníci sú mrtvi


FOTO: Zábery z tragickej dopravnej nehody v Pitelovej. Vlak sa zrazil s taxíkom, dvaja zákazníci sú mrtvi
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Ako sme informovali v predošlom článku, dnes doobeda došlo k tragickej dopravnej nehode na železničnom priecestí v obci Pitelová. Z doposiaľ nezistených príčin sa zrazilo diagnostické dráhové vozidlo s osobným autom Peugeot 301, ktoré patrilo 48-ročnej taxikárke.

Nehoda si vyžiadala aj obete na životoch. V osobnom aute zomreli dvaja ľudia, 72-ročná žena a 72-ročný muž, ktorých prevážala spomenutá taxikárka. Tá mala utrpieť ťažké zranenia, s ktorými bola leteckou záchrannou službou prevezená do banskobystrickej nemocnice.


V dráhovom vozidle sa v čase nehody nachádzalo 6 osôb, z ktorých sa nikto nezranil. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. V súvislosti s nehodou začal vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Na miesto tragickej nehody boli prizvaní aj súdni znalci z odboru zdravotníctva a tiež z odboru dopravy.

„Všetky bližšie okolnosti, ako aj presná príčina vzniku nehody budú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania a znaleckého skúmania,“ dodala polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu