AKTUALIZOVANÉ: Dvaja mŕtvi, tretí bojuje o život. V obci Pitelová sa zrazil vlak s taxíkom, zákazníci neprežili


Foto: AKTUALIZOVANÉ: Dvaja mŕtvi, tretí bojuje o život. V obci Pitelová sa zrazil vlak s taxíkom, zákazníci neprežili Foto: redakcia

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky (OSZZS) vyslalo vrtuľníkovú záchrannú službu a dve pozemné posádky rýchlej lekárskej pomoci k dopravnej nehode vlaku a osobného auta do obce Pitelová v okrese Žiar nad Hronom.

Ako informovali záchranári, dve osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Tretiu osobu museli vyprosťovať z vraku auta. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk sa zrazilo meracie jednovagónové vozidlo s taxíkom. Vodička je v súčasnosti v bezvedomí. Vo vozidle mala viesť dvoch zákazníkov, staršieho muža a ženu, ktorí nehodu neprežili.



„72-ročná žena a 72-ročný muž, žiaľ, utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Vrtuľník transportoval 48-ročnú ženu s polytraumou na umelej pľúcnej ventilácii do nemocnice v Banskej Bystrici,“ priblížilo OSZZS.

Zložky najskôr uviedli, že sa nehoda stala v Bartošovej Lehôtke, neskôr polícia upresnila, že ide o priecestie v obci Pitelová. 

Správu budeme naďalej aktualizovať.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu