Prestalo mu biť srdce, nepomohlo ani hodinové oživovanie. Zomrel obľúbený tréner Ján Kolár zo Zvolena


Foto: Prestalo mu biť srdce, nepomohlo ani hodinové oživovanie. Zomrel obľúbený tréner Ján Kolár zo Zvolena Foto: myzvolen.sme.sk

Minulý týždeň zomrel Ján Kolár, ktorého ľudia poznali aj pod prezývkou Ventil. Nečakane mu prestalo biť srdce a nezachránilo ho ani hodinové oživovanie. Pred mesiacom oslávil 56. narodeniny, ako prvý o tom informoval  portál myzvolen.sme.sk.

Ján pochádzal z okolia Dubnice nad Váhom. Pred 35 rokmi po skončení pedagogickej fakulty v Banskej Bystrici sa priženil do Zvolena.

Na Základnej škole Hrnčiarska bol telocvikárom a učil aj geografiu. Dlhé roky hrával futbal, v drese Coffoly pôsobil ako kapitán aj 13 sezón v lige nad 40 rokov, kde bol v roku 2014 vyhlásený za najlepšieho hráča.



Vo veľkom futbale si zahral v Sielnici a neskôr v Turovej, kde bol rovnako kapitánom. V MFK Zvolen pôsobil ako tréner prípravky a žiakov, medzi deťmi bol veľmi obľúbený.

Podľa portálu bol skvelý kamarát, nekonfliktný, pozitívny, večne usmiaty človek. Celkovo mal dve partnerky. S manželkou Annou mali dve deti Alicku a Janka. Neskôr žil s Marianou, s ktorou mali syna Miška.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu