Zrazilo sa auto, autobus a aj kamión. Dopravná nehoda medzi Zvolenom a Krupinou spôsobila dlhé kolóny


Foto: Zrazilo sa auto, autobus a aj kamión. Dopravná nehoda medzi Zvolenom a Krupinou spôsobila dlhé kolóny Foto: TV JOJ/Archív

Dopravná nehoda zablokovala hlavný ťah zo Zvolena smerom na Krupinu. Zrazilo sa osobné auto s kamiónom a autobusom, ktorý viezol cestujúcich do Budapešti. Podľa polície môže za zrážku nepozornosť. Informoval o tom portál noviny.sk.

Cesta smerom na Krupinu bola po nehode neprejazdná a tvorili sa dlhé kolóny. Ako píše portál, podľa svedkov mala vodička auta predbiehať autobus a nevšimla si kamión, ktorý vychádzal oproti z parkoviska.


V tomto prípade išlo o škodovú udalosť s účasťou troch vozidiel, ktorej príčinou bolo nevenovanie sa plne vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke,“ uviedla pre portál Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

V autobuse sa viezlo 14 cestujúcich z Poľska do Budapešti, pri nehode sa nikto vážne nezranil. „K zraneniam osôb nedošlo a vec bola na mieste vyriešená blokovou pokutou,“ dodala Kováčiková. Po dvoch hodinách autobus pokračoval v ďalšej jazde smerom do Maďarska.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu