Krvavá dráma v Lučenci. Neplnoletá študetka bodla nožom 31-ročného muža


Foto: Krvavá dráma v Lučenci. Neplnoletá študetka bodla nožom 31-ročného muža Foto: Archív/noviny.sk

Polícia obvinila 17-ročnú študentku, ktorá v Lučenci bodla nožom 31-ročného Jaroslava. Do banskobystrickej nemocnice ho museli transportovať leteckí záchranári, pričom ešte v utorok bol v umelom spánku. Informoval o tom portál noviny.sk.

Tínedžerka a jej kamarátka sa mali stretávať v zdevastovaných priestoroch bývalej strednej školy. Práve tam malo dôjsť k útoku na muža, ktorý sa tam tiež zdržiaval. Motív útoku zatiaľ nie je známy.



Zranený Jaroslav dokázal prejsť niekoľko desiatok metrov, potom na ulici pred očami svedka odpadol. Ten mu následne privolal pomoc.

“Mladistvej osobe bolo vznesené obvinenie za zločin ublíženia na zdraví. Bol spracovaný návrh na vzatie obvinenej do väzby,” uviedla prokurátorka OP Lučenec Michael Taglíberová. Podľa zdroja TV JOJ nebola pod vplyvom drog, mala mať však vypité.

“V priebehu ďalšieho vyšetrovania bude určite do konania pribratých viacero znalcov a to z oblasti zdravotníctva a farmácia a úlohou bude aj vyšetriť duševný stav mladistvej osoby,” dodala prokurátorka.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu