V Rimavskej Sobote pri stanici sa strhla hromadná bitka. Začala útokom skupiny na troch mužov


Foto: V Rimavskej Sobote pri stanici sa strhla hromadná bitka. Začala útokom skupiny na troch mužov Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Pokojné popoludnie v utorok 16. januára 2024 v Rimavskej Sobote narušila hromadná bitka v blízkosti autobusovej stanice. Skupina viacerých osôb tu mala podľa doterajších zistení polície fyzicky napadnúť trojicu mužov. Informáciu zverejnilo Krajské riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

„V utorok prijala polícia v Rimavskej Sobote v tejto veci trestné oznámenie, pričom ide o podozrenie z výtržníctva a ublíženia na zdraví,“ spresnila hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici, podľa ktorej bola po prijatí oznámenia k prípadu ihneď vyslaná policajná hliadka z Rimavskej Soboty.

Do príchodu bezpečnostných zložiek sa však útočníci na mieste incidentu už nenachádzali. Prítomní boli len zranení muži, ktorým pomoc poskytla privolaná posádka Záchrannej zdravotnej služby. K rozsahu zranení sa polícia nateraz nebude bližšie vyjadrovať.

„V tejto veci aktuálne polícia vykonáva previerky a zhromažďuje všetky dostupné a potrebné dôkazy. Vykonávame aj ďalšie úkony smerujúce k riadnemu objasneniu celej udalosti,“ dodala na záver hovorkyňa s tým, že po vyhodnotení dôkazov budú rozhodovať o ďalšom postupe.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu