Polícia hľadá tohto muža: Vykradol obecný sklad v Chyžnej a odniesol si dve motorové píly za 900 eur


Foto: Polícia hľadá tohto muža: Vykradol obecný sklad v Chyžnej a odniesol si dve motorové píly za 900 eur
Galéria: 4 fotky
Foto: KR PZ Banská Bystrica

Polícia v Revúcej vyšetruje prípad zločinu krádeže, ktorú spáchal zatiaľ neznámy páchateľ dňa 21.4. 2018 v obci Chyžné (okres Revúca). Páchateľ prišiel k oplotenému rodinnému domu, ktorý momentálne slúži ako sklad náradia, ktorého vlastníkom je obec Chyžné a chcel sa dostať dnu.

Preliezol uzamknutú kovovú bránu pozemku, kde sa nachádza sklad a násilím otvoril uzamknuté vchodové dvere vedúce do skladu. Následne vošiel dovnútra, kde rovnako násilím otvoril dvere, vedúce do ďalšej miestnosti, odkiaľ ukradol dve motorové píly. Krádežou spôsobil obci škodu minimálne 900 eur. Neznámeho muža však zachytila bezpečnostná kamera.  

Polícia v Revúcej chce touto cestou požiadať občanov o pomoc a spoluprácu pri stotožnení muža na zázname. V prípade akýchkoľvek informácií, ktoré by mohli napomôcť k jeho stotožneniu, prosím tieto oznámte na známom telefónnom čísle 158, alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru. Kontaktovať môžete priamo odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Revúcej na t. č. 096167 3311.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica