Hľadajú sa svedkovia nehody, pri ktorej vodič zrazil 85-ročnú chodkyňu, tá zraneniam neskôr podľahla


Foto: Hľadajú sa svedkovia nehody, pri ktorej vodič zrazil 85-ročnú chodkyňu, tá zraneniam neskôr podľahla Foto: KR PZ Banská Bystrica

Zvolenská polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala 16. februára 2018 približne o 10:30 na parkovisku za obchodným domom Prior na Ul. SNP vo Zvolene. Doteraz neznámy vodič na neznámom vozidle počas cúvania na parkovisku narazil do 85-ročnej chodkyne zo Zvolena, ktorá chcela prejsť z chodníka cez parkovisko.  

„Po náraze chodkyňa spadla na zem, neznámy vodič s neznámym vozidlom na mieste zastavil, postavil poškodenú na nohy a keďže nežiadala žiadnu inú pomoc z miesta nehody odišiel. Pri dopravnej nehode došlo k ťažkému zraneniu chodkyne, ktorá 6. 3. 2018 vo večerných hodinách zomrela. Polícia vo Zvolene začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.  

Polícia vyzýva vodiča, aby sa prihlásil na polícii, ako aj prípadných svedkov DN, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nehodu pomohli objasniť a zistiť totožnosť vodiča. Svedkovia sa môžu ozvať telefonicky, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare PZ. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica