Igor zo žiarlivosti dobodal svoju 41-ročnú manželku v policajnom aute, manželia mali dve dcéry


Foto: Igor zo žiarlivosti dobodal svoju 41-ročnú manželku v policajnom aute, manželia mali dve dcéry Foto: minv.sk

50-ročný Igor z Novej Bane koncom augusta 2017 dobodal svoju manželku Ľubicu, ktorá v tom čase sedela na zadnom sedadle policajného auta. Jeho motívom na tento ohavný čin bola žiarlivosť. Igor na súde priznal svoju vinu a oľutoval čo sa stalo. „Je z toho nešťastný. Plače každý deň,“ uviedol jeho obhajca Jaroslav Klátik. Okresný súd v Banskej Bystrici mužovi udelil trest na 16 rokov za mrežami. 

Igorovi sa rozpadlo aj prvé manželstvo, rovnako pre žiarlivosť. Zdá sa že sa nepoučil a svoju 41-ročnú manželku podozrieval z nevery. Pri hádke si žena na pomoc zavolala políciu. Ľubica sedela na zadnom sedadle policajného auta, ktoré sa chystalo odísť, avšak Igor náhle pristúpil k zadným dverám s nožom v ruke.  


Pochybila policajná hliadka?

Postup dvojčlennej policajnej hliadky vyšetrovala aj policajná inšpekcia, pretože trestné oznámenie podala rodina obete. Policajta aj jeho kolegyňu, ktorí manželskú hádku riešili obvinili z trestného činu marenia úlohy verejným činiteľom a obaja sa tak postavia pred súd. Manželia mali dve dcéry vo veku 14 a 17 rokov, ktoré si osvojila sestra obete. Podľa jej slov sa dievčatá so smrťou matky nevedia vyrovnať a otca nechcú vidieť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: noviny.sk