Polícia hľadá svedka dopravnej nehody pri ktorej sa zranilo viacero osôb, ide o 40-ročného cyklistu


Foto: Polícia hľadá svedka dopravnej nehody pri ktorej sa zranilo viacero osôb, ide o 40-ročného cyklistu Foto: minv.sk

Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom vykonáva vyšetrovanie prečinu všeobecné ohrozenie. Dňa 18. mája 2017 v čase o 15:25 došlo k dopravnej nehode vojenského vozidla TATRA - 815 v katastri obce Jasná. Nehoda sa stala mimo obce na účelovej komunikácií v smere od obce Močiar do obce Jasná. Vozidlo sa prevrátilo na pravý bok a došlo k zraneniu viacerých prevážaných osôb. 

„Z doposiaľ zisteného vyšetrovania je zrejmé, že sa na mieste nehody nachádzal cyklista – muž vo veku okolo 40 rokov v cyklistickom oblečení (aj s prilbou) a mal pravdepodobne typ horského bicykla,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.  

Táto osoba by svojou výpoveďou mohla prispieť k objektívnemu posúdeniu vzniku dopravnej nehody, avšak napriek úsiliu sa ju polícii doposiaľ nepodarilo stotožniť. „Prosíme svedkov, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu vypátrať neznámeho cyklistu,“ dodala Faltániová.   

Svedkovia sa môžu ozvať na t. č. 158, alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ. Informáciu o svedkovi môžete podať aj priamo vyšetrovateľovi PZ na t. č. 096164 3628. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica