Policajt v Jelšave zomrel za nejasných okolností, jeho nehybné telo našli susedia


Foto: Policajt v Jelšave zomrel za nejasných okolností, jeho nehybné telo našli susedia Foto: minv.sk

Za záhadných okolností zomrel policajt z okresu Revúca. Jaroslav pracoval na obvodnom oddelení v Jelšave 7 rokov. Jeho smrť sa vyšetruje ako trestný čin zabitia. 31-ročného policajta priviezol domov taxikár asi hodinu po polnoci. Onedlho ho našli susedia ležať na chodbe v paneláku v kaluži krvi.  

„Dnes po jednej hodine v noci sme prijali oznámenie z linky tiesňového volania o tom, že v bytovom dome v Jelšave bol nájdený muž s poranením hlavy,“ uviedol riaditeľ bystrickej polície Štefan Šurka. Po príchode policajtov a záchranárov Jaroslav už nejavil známky života, no aj napriek tomu sa ho zdravotníci snažili oživiť. Napriek veľkej snahe sa im to bohužiaľ nepodarilo. 

„Nariadil som, aby vec dokumentoval výjazd krajského riaditeľstva PZ BB na čele s vyšetrovateľom. Máme tu kompletnú výjazdovú skupinu a k ohliadke tela sme privolali súdneho lekára,“ dodal Šurka. Jaroslav býval na najvyššom (4) poschodí bytovky s manželkou a dcérkou. Jeho telo našli na prízemní, keď zrejme spadol cez zábradlie. Ako k tejto tragédii došlo, však stále nie je isté. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: noviny.sk