Bezočivý vodič! 12-ročnému chlapcovi na priechode pre chodcov prešiel po nohách a v jazde pokračoval


Foto: Bezočivý vodič! 12-ročnému chlapcovi na priechode pre chodcov prešiel po nohách a v jazde pokračoval Foto: KR PZ Banská Bystrica

Polícia v Lučenci vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok 16. januára o 15:10 hod. na Novohradskej ulici, pred budovou Základnej umeleckej školy v Lučenci. Doteraz neznámy vodič neznámeho auta nedal prednosť 12-ročnému chodcovi, idúcemu po riadne vyznačenom priechode pre chodcov. Vodič chlapcovi prešiel po nohe, a bez zastavenia pokračoval v jazde smerom na Námestie republiky. 

„Chlapec utrpel pomliaždenie pravej nohy (členka a predkolenia) a jeho stav si vyžaduje liečenie do 5 dní, ak nenastanú komplikácie. Podľa doposiaľ vykonaného objasňovania, vozidlo ktoré chlapca zrazilo bolo tmavej farby a pravdepodobne išlo o osobné motorové vozidlo VW Golf,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.  

Po nehode na mieste zastavil vodič vozidla VW Sharan s evidenčným číslom okresu Veľký Krtíš. Vodič vozidla by mohol byť nápomocný ako svedok pri objasňovaní tejto nehody. Polícia preto prosí vodiča, aj ďalších svedkov DN, aby akékoľvek informácie, ktoré by neznáme vozidlo pomohlo vypátrať poskytli na telefónnom čísle 158, alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica