Kremnická reštaurácia v relácii Na nože. Podľa Nováka jedna z najhorších, akú videl. Všetko však bolo inak


Foto: Kremnická reštaurácia v relácii Na nože. Podľa Nováka jedna z najhorších, akú videl. Všetko však bolo inak Foto: Markíza.sk

Známy šéfkuchár Martin Novák zavítal s reláciou Na nože aj do Kremnice, kde navštívil poľovnícku reštauráciu Silvanus. Výborná lokalita aj jedlo mali byť základom úspechu, no podnik mal jeden obrovský problém.

Do reštaurácie pozval Martina Nováka majiteľov syn Filip, ktorý tu pracuje ako čašník, prevádzkar aj marketér. Jeho otec je hlavným šéfkuchárom a keď sa dozvedel o návšteve obávaného šéfkuchára, vôbec z toho nebol nadšený. So svojím synom mali diametrálne odlišné názory na vedenie reštaurácie. Boli doslova na nože. Aj keď si Filip uvedomoval problémy, ktoré sa týkali najmä vybavenia interiéru reštaurácie, otec ho nepočúval. Práve preto rodinnú reštauráciu do relácie Na nože prihlásil

Akonáhle šéfkuchár navštívil kuchyňu, Filipove slová sa potvrdili. Bola to druhá najhoršia kuchyňa, akú kedy videl, prekážala mu mastnota na stenách a cítil sa tam ako v jaskyni. Opísal zážitok Martin Novák pre reláciu Markízy.

Zdroj: Markiza.sk

Tvrdil, že naňho deti ušili búdu, nakoniec si dal povedať

Stálo to kopec síl, a hlavne spoluprácu otca so synom. Akonáhle majiteľ reštaurácie pochopil, že má jeho syn pravdu, všetko sa začalo zlepšovať.


Záťažový večer dopadol podľa Nováka skvele, Michal sa svojmu synovi dokonca verejne poďakoval a televízny šéfkuchár tak odchádzal s dobrým pocitom.

Po mesiaci sa vrátil na kontrolu a jeho pocit sa potvrdil. Vošiel do reštaurácie, v ktorej bolo plno zákazníkov aj výborné jedlo. Okrem zákazníkov bol spokojný už aj personál.

Nový jedálny lístok mu odprezentoval Filip osobne. Nachádza sa tam menej jedál, no o to väčší dôraz je kladený na ich kvalitu. „Za mesiac spravili neskutočný posun vpred,“ skonštatoval po všetkom Martin Novák.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Markíza.sk