Dresy banskobystrických hokejistov sa vydražili za tisíce eur. O ktorého hráča bol najväčší záujem?


Foto: Dresy banskobystrických hokejistov sa vydražili za tisíce eur. O ktorého hráča bol najväčší záujem? Foto: hc05.sk

V Banskej Bystrici prebehla tradičná posezónna dražba hraných dresov. Záujemcovia si mohli vybrať z ponuky 37 dresov rôznych hráčov, ktorí obliekali dres s baranom na hrudi počas sezóny 2023/2024. Klub o tom informoval na svojom webe.

Originálna červená sada s podpismi hráčov sa celkovo vydražila v sume 4 665 eur a aukčný portál zaznamenal 782 všetkých ponúk. Viac než 80 prihodení mal dres Rasťa Gašpara s číslom 40, ktorý sa vydražil za najvyššiu sumu 255 eur.



Hranicu 200 eur prekročili aj dresy kapitána Ivana Ďatelinku (222 eur) a najproduktívnejšieho hráča Cartera Turnbula (230 eur). Záujemcovia si mohli vydražiť taktiež aj originálne dresy hráčov, ktorí náš dres počas tejto sezóny tiež obliekali avšak sezónu s nami z rôznych dôvodov nedokončili. Veľký záujem bol o dres Matúša Holendu, Bode Wilda či Petra Šenkeříka.

Z 37 dresov, ktoré mali vyvolávaciu cenu 60 eur, prekonalo 100-eurovú hranicu až 29 z nich. V dražbe ste mohli získať aj dres Michala Plančára, ktorý debutoval tento rok v seniorskom hokeji a v ktorom tiež strelil svoj prvý gól v najvyššej slovenskej súťaži.

„Noví majitelia boli nami kontaktovaní a v týchto dňoch prebieha aj odovzdávanie a odosielanie týchto dresov, aby sa z nich čo najskôr mohli tešiť. Všetkým, ktorí sa do našej dražby zapojili, ďakujeme a novým majiteľom gratulujeme k zisku týchto výnimočných kúskov,“ dodal klub na svojom webe.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu