FOTO: Pri nehode sanitky zahynul 63-ročný Dušan, mestský poslanec a lekár HKM Zvolen


FOTO: Pri nehode sanitky zahynul 63-ročný Dušan, mestský poslanec a lekár HKM Zvolen
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj/hkmzvolen.sk

V pondelok sme vás informovali o tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste I/16 pri obci Mýtna. Banskobystrická polícia ozrejmila, že došlo k čelnej zrážke sanitky a vozidla odťahovej služby, pričom vodič sanitky zraneniam na mieste podľahol.

Bližšie nešpecifikované zranenia utrpel aj ošetrovateľ v lôžkovej časti sanitky, ktorý bol z miesta so zraneniami prevezený do nemocnice. Povrchové zranenia utrpela tiež prevážaná pacientka a vodič odťahovej služby. Nehoda si vyžiadala uzavretie cesty.

Na miesto boli prizvaní aj súdni znalci z odboru cestnej dopravy. Presná príčina vzniku nehody, ako aj všetky bližšie okolnosti jej vzniku, sú predmetom ďalšieho jej vyšetrovania.



Obeťou je lekár a poslanec

Podľa najnovších informácií pri nehode zahynul Dušan K., ktorý pôsobil ako mestský poslanec a lekár pre klub HKM Zvolen. „Pri dnešnej nehode sanitky s odťahovým vozidlom v okrese Lučenec zahynul kolega zo Záchrannej zdravotnej služby Bratislava. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine a blízkym. Odpočívaj v pokoji, ďakujeme za všetko,“ vyjadrilo vyjadrili aj z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR.

Správa sa objavila aj v jednej z facebookových skupín. „Úprimnú sústrasť celej rodine, aj zdravoťákom a aj Duškovej rodine. Ďakujem za pomoc,“ napísala Ľubica. „Smutné, veľmi smutné. Vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalým a blízkym,“ pripojila sa Mária. „Je mi to neskutočne ľúto. Úprimnú sústrasť celej rodine,“ napísal Štefan.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu