S novou sezónou prichádza do HKM Zvolen nová posila v podobe hlavného trénera


Foto: S novou sezónou prichádza do HKM Zvolen nová posila v podobe hlavného trénera Foto: hkmzvolen.sk

Nová sezóna prichádza spolu s novými výzvami, vedenie HKM Zvolen preto pracuje na posilnení tímu. Jednou z kľúčových zmien je hlavný trénerský post, ktorý preberá Martin Štrba.

V predchádzajúcej sezóne sa na trénerskej lavičke vystriedalo niekoľko trénerov. Najnovšie do tímu prichádza skúsený český tréner Martin Štrba, ktorý so sebou prináša novú dynamiku a perspektívu pre klub.

Štrba má vďaka dlhoročnému hokejovému pôsobeniu bohaté skúsenosti. Takmer celú hráčsku kariéru odohral v Českej republike, no zahral si aj v Rusku a na Slovenku, a to v drese HKM, vďaka čomu toto prostredie už dobre pozná.


Svoju trénerskú kariéru začal ako asistent trénera v juniorských a seniorských tímoch v Českých Budějoviciach, neskôr prebral v niekoľkých českých kluboch pozíciu hlavného trénera. Jeho znalosť hry a skúsenosti prinesú do kabíny HKM Zvolen nový pohľad a novú energiu.

Fanúšikovia klubu sa tak môžu s veľkými očakávaniami tešiť na novú sezónu, v ktorej budú mať možnosť pozorovať vývoj tímu pod Štrbovým vedením.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: hkmzvolen.sk