FOTO: Otrasné a neodborné. Obyvateľov Fončordy rozhodili orezané kríky, môže za ne aktívna susedka


FOTO: Otrasné a neodborné. Obyvateľov Fončordy rozhodili orezané kríky, môže za ne aktívna susedka Foto: Facebook - Aktívna Fončorda/B.P.

Obyvateľov banskobystrického sídliska Fončorda pobavila fotka, ktorá sa objavila v jednej z facebookových skupín týkajúcich sa života v meste. Samozrejme, nie všetkých. Nachádza sa na nej záber na neodborne orezanú zeleň pri jednom z panelákov. Za tento stav však nemôžu zamestnanci mesta.

Aleš napísal: „Otrasne a neodborne orezané. Zariadila to aktívna pani z Moskovskej 24 a ešte je s tým aj spokojná. Nie je sa čo čudovať, ved jej vadí aj to, že má pod oknami vysadené kvety a že sa o to niekto stará. Podľa nej je lepšia burina.“

Andrej zase podotkol: Odborník to môže rýchlo vypíliť a zlikvidovať, aby nedostal pokutu za devastáciu stromu. Viacerí ľudia vtipkujú, že to vyzerá ako slovenské bonsaje. „Aspoň vidíte, ako to dopadne, keď si človek ráno vezme nesprávne lieky,“ pridal sa Andrej.



„Prečo ste neoslovili ZAaRES? Nám ešte aj orgován upravili, sú veľmi ochotní,“ pýtala sa Kamila. „Záresáci nechceli, že radšej nechať tak a upraviť neskôr v jeseni, aby videli, čo ostane, ale z tohto neviem,“ odpovedala jej Beáta.

Martin mal s aktívnou susedkou viac pochopenia: „Ani sa jej nečudujem, že si to vybavila, ak býva na prvom poschodí, pretože do budúcna by ich mala pred oknom. To by znamenalo tmu v byte.“


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu