FOTO: Smutný osud psíka pri Krupine. Jeho mŕtve telo si ľudia nevšímali niekoľko týždňov


FOTO: Smutný osud psíka pri Krupine. Jeho mŕtve telo si ľudia nevšímali niekoľko týždňov Foto: Facebook/Klub priateľov zvierat

Vo facebookovej skupine týkajúcej sa mesta Krupina sa objavila smutná fotka zosnulého zvieraťa. Popis k nej znel: „V lesíku medzi Kozím Vrbovkom a Trpínom pri ceste nájdený mŕtvy psík väčšieho vzrastu. Čip sa načítať nepodarilo, preto dávame touto cestou vedieť majiteľovi, ak ho psík mal a hľadá ho.“

Ľudia nevedeli odhadnúť, o aké plemeno psa ide. „Je to skôr nejaký kríženec čuvača alebo možno biely švajčiarsky ovčiak. Ťažko povedať, bol po daždi zmáčaný a už stuhnutý, napísal Klub priateľov zvierat.

Pod fotkou sa objavilo viacero komentárov znepokojených obyvateľov. Lucia uviedla, že mŕtve zviera bolo na miesto už dlhší čas. „Ten tam leží už nejakú dobu. Tretí týždeň minimálne,“ dodala.

„Ten psík bol vyhodený a nikto mu nepomohol,“ napísala Helena. Dodala, že o tomto psíkovi sa už písalo na sociálnych sieťach, bol videný a túlal sa. Evidentne mu nikto nepomohol a preto za jeho smrť viní nevšímavých ľudí. Z komentárov zatiaľ nie je jasné, či sa už podarilo vypátrať majiteľov zosnulého zvieraťa.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu