FOTO: Pomôžte dostať zosnulého Zdenka z Lehôtky domov. Náhle zomrel vo Švédsku, prevoz je pridrahý


FOTO: Pomôžte dostať zosnulého Zdenka z Lehôtky domov. Náhle zomrel vo Švédsku, prevoz je pridrahý Foto: Facebook/Niki-nikuš Tóthová/Pexels

Rodina Tóthová z obce Lehôtka potrebuje pomoc širokej verejnosti. V zahraničí zomrel 41-ročný Zdeno Tóth, náklady na prepravu zosnulého sú však veľmi veľké.

„Možno ste už počuli o tragédii, ktorá sa nám v rodine stala. Náš syn Zdenko, ktorého ste viacerí poznali, zomrel náhle vo Švédsku, kde už dlhšie žil,“ informuje rodina.

Chcú jeho pozostatky previesť na Slovensko, aby ho mohli dôstojne pochovať a rozlúčiť sa s ním. „Bohužiaľ, náklady na prevoz sú privysoké a samy si s nimi neporadíme. Preto vás chceme poprosiť o pomoc. Pokiaľ budete môcť, pošlite svoj dar na číslo účtu RAIFFEISEN BANK SK 07 1100 0000 0080 1809 7978 a do poznámky pre príjemcu uveďte slovo „ dar“,“ prosí smútiaca rodina.



Pod prosbou smútiacej rodiny sa vzápätí vyjadrili aj známi, ktorí Zdenka poznali. “Škoda mladého človeka, poznám jeho rodinu, so Silviou sme spolu chodili do školy, aj Zdenka som poznala. Veľmi smutné, úprimnú sústrasť celej rodine nech odpočíva v pokoji,” napísala Bea.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu