Zvolenčania sú nahnevaní: Ráno našli svoje autá doškriabané, tento problém zažívajú dlhodobo


Foto: Zvolenčania sú nahnevaní: Ráno našli svoje autá doškriabané, tento problém zažívajú dlhodobo Foto: Facebook/Zvolen - fórum

V sobotu ráno 16. marca si zopár Zvolenčanov na ulici Milana Rastislava Štefánika našlo doškriabané motorové vozidlá. Svoju nespokojnosť prejavili vo verejnej skupine na Facebooku. Pod príspevkom sa strhla bujná diskusia, kde ľudia vyjadrili rôzne názory či podobné skúsenosti.

Parkoval som vedľa bieleho auta. Auto bolo bez parkovacej karty a ECV je RA. Sú to len moje domnienky, ale možno pohnútky páchateľa tohto primitívneho činu boli, že nenašiel miesto na zaparkovanie a mal na to oprávnenie na rozdiel od vodiča auta z iného okresu. A toto presne môže spôsobiť aj nedotiahnutá parkovacia politika na Západe,“ napísal jeden z komentujúcich.

Iná komentujúca sa stotožňuje s osobami, ktorých autá boli poškriabané, jej sa stala podobná skúsenosť, ale na inom sídlisku vo Zvolene.


Jeden z komentárov dokonca tvrdí, že na Západe niekto odtrhol spätne zrkadlo na vzorovo zaparkovanom aute. Ľudia sa s týmto problémom obracajú na mestskú políciu a bolo im povedané, že zvýšia hliadky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu