FOTO: Vo Zvolene si fotila cudzie autá, ľudia sú znepokojní. Kto je táto neznáma osoba?


FOTO: Vo Zvolene si fotila cudzie autá, ľudia sú znepokojní. Kto je táto neznáma osoba?

Vo facebookovej skupine Zvolen - fórum sa objavila fotka neznámej osoby, ktorá si údajne v meste fotila cudzie autá. V komentároch sa takmer okamžite spustila diskusia o tom, kto to môže byť a či sa treba obávať. Názory sú však protichodné.

Peter napísal: „Dúfam, že ako ste to sem pridali, tak ste na to upozornili aj políciu. Lebo je dosť možné, že v najbližších dňoch niekto príde o auto.“  Iný komentujúci upozornil, že dotyčný môže mať záľubu v autách a fotí si ich len pre vlastné potešenie.



Marián sa zase nazdával, že osobu pozná: „Ten istý chlapec zvykne často stáť pri vstupe do Zvolena na úrovni zimného štadióna s foťákom. Nemyslím si, že je súčasťou krádeží áut.“

Pod fotkou sa objavili aj komentáre od istej Nikoly, ktorá v jednom z nich napísala: „Páči sa mi to BMW, tak som si ho odfotila. Neviem, čo tu na mňa píšete hneď zle veci.“ Keďže nemá vo svojom profile žiadnu fotku, nedá sa tak potvrdiť zhoda s osobou na obrázku. Napriek tomu tvrdí, že na fotke je práve ona a nič zlé neurobila.

Na Slovensku sa odohralo už viacero krádeží, ktorým predchádzali obhliadky budúcich cieľov zlodejov. Zrejme aj z tohto dôvodu sú Zvolenčania opatrní a navzájom sa informujú o podozrivých osobách v ich okolí.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu