FOTO: V okrese Lučenec došlo k dopravnej nehode. Jeden z vodičov skončil s ťažkými zraneniami


FOTO: V okrese Lučenec došlo k dopravnej nehode. Jeden z vodičov skončil s ťažkými zraneniami
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Polícia Banskobystrického kraja informuje o dopravnej nehode v okrese Lučenec. Došlo k nej vo štvrtok 7. marca v neskorých večerných hodinách na štátnej ceste I/16 v katastri obce Nové Hony.

Podľa doposiaľ zistených informácií 31-ročný vodič osobného automobilu značky Opel Zafira prešiel pravdepodobne z dôvodu nedostatočného venovania sa vedeniu vozidla do protismeru v smere od Rimavskej Soboty na Lučenec. Následne sa zrazil s autom značky Mercedes, ktoré riadil 41-ročný vodič.

Aj napriek tomu, že vodič Mercedesu stiahol vedenie vozidla na pravý okraj cesty, k zrážke sa nepodarilo zabrániť. Dychová skúška vodičovi Mercedesu prítomnosť alkoholu nezistila. V prípade 31-ročného vodiča automobilu Opel Zafira bol nariadený na zistenie návykových látok odber krvi.


Pri nehode sa ľahko zranila 51-ročná žena, ktorá sedela vo vozidle značky Mercedes. Vodič automobilu Opel Zafira bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice.

Dokumentovanie nehody si vyžiadalo čiastočné uzavretie cesty. Premávka bola obmedzená približne dve hodiny. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu