Vodič zišiel s autobusom na Donovaloch mimo cestu, na pomoc musel letieť záchranársky vrtuľník


Foto: Vodič zišiel s autobusom na Donovaloch mimo cestu, na pomoc musel letieť záchranársky vrtuľník Foto: facebook.com / VZZS ATE

V sobotu 7. októbra sa vo večerných hodinách stala dopravná nehoda na Donovaloch, pri ktorej 29-ročný vodič autobusu zišiel z cesty a ocitol sa asi 200 metrov od komunikácie. Posádka leteckých záchranárov mu po príchode poskytla lekárske ošetrenie a v stabilizovanom stave ho previezla do fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici.

„Posádka leteckých záchranárov z Banskej Bystrice bola dnes večer privolaná na Donovaly. 29-ročný vodič zišiel z autobusom približne 200 metrov mimo vozovky. Po prílete záchranárskeho vrtuľníka k miestu udalosti poskytla lekárka leteckých záchranárov pacientovi s poranením hlavy neodkladné zdravotné ošetrenie,“ spresnili leteckí záchranári k incidentu.

Okrem vodiča, ktorý utrpel poranenia hlavy, sa našťastie v autobuse nikto nevyskytoval. Muža previezli do fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici. „Žiadne ďalšie osoby sa v autobuse nenachádzali. V stabilizovanom stave s poruchou vedomia bol letecky prevezený na urgentný príjem Fakultnej nemocnice F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici,“ uviedli leteckí záchranári na svojom webe.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: lzs.ate.sk