Polícia pátra po nezvestnej iba 16-ročnej Michaele Orichelovej


Foto: Polícia pátra po nezvestnej iba 16-ročnej Michaele Orichelovej Foto: KR PZ Banská Bystrica

Zvolenská polícia prosí občanov o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Michaele Orichelovej z Hlohovca. Michaela je klientkou resocializačného zariadenia v Žibritove, a je študentkou 1. ročníka Strednej odbornej školy v Krupine. 

„Dňa 23. 11. 2017 o 11.30 hodine odišla zo školy na neznáme miesto a doposiaľ o sebe a ani o svojom pobyte nepodala žiadne informácie. V minulosti bola umiestnená v detskom domove v Trnave, pričom mala kamarátky aj z obce Majcichov, preto nie je vylúčené, že sa môže pohybovať medzi mestom Trnava, Hlohovec a Majcichov,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Popis osoby: nezvestná je vysoká 173 cm, má zeleno-hnedé oči, dlhé hnedé vlasy zopnuté v cope a pravú stranu hlavy má vyholenú

Popis oblečenia: naposledy mala oblečenú tmavo-sivú zimnú bundu pod pás, olivovo zelenú mikinu s kapucňou, obuté mala tmavomodré semišové topánky a na hlave čiapku čiernej farby. Zo sebou mala červeno-modrý ruksak značky REAPER

Polícia prosí občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine oznámili na tiesňovej linke č. 158, alebo na najbližšom útvare Policajného zboru.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica