Hľadáte kvalitné manažérske vzdelanie? Cambridge Business School je váš partner na ceste za úspechom


Foto: Hľadáte kvalitné manažérske vzdelanie? Cambridge Business School je váš partner na ceste za úspechom Foto: CBS

Kvalitné manažérske vzdelanie a skvelý individuálny prístup. V Cambridge Business School je to samozrejmosťou.

Cambridge Business School, jednotka na trhu v oblasti MBA vzdelávania ponúka široký výber manažérskych programov. V každom z nich prebieha štúdium pod vedením a drobnohľadom špičkových lektorov, ktorí výučbu zameriavajú predovšetkým na prax. Pre iných možno marketingový ťah, v Cambschool je individuálny prístup a časová flexibilita samozrejmosťou. Doba tlačí na ľudí, aby sa vzdelávali, pracovali na sebe. Nebuďte otrokom školy. Vyberte si kvalitne, aby ste bez problémov mohli zosúladiť štúdium so svojou podnikateľskou, alebo manažérsku kariérou.

Povedali by ste, že jedným z najobľúbenejších programov medzi študentmi je Management a Leadership? V ponuke je aj Sales Management, Management obchodu a mnoho ďalších. Zaujala vás ponuka? Výhodou školy je, podanie si prihlášky úplne zadarmo.

Na Cambridge Business School nie je nutné robiť prijímacie skúšky. Nutnosťou je však absolvovanie vysokej školy, alebo doložená prax. Ak ste držiteľom titulu BBA, tak potom bude pre vás MBA skvelým pokračovaním.



MBA, celým názvom Master of Business Administration, je profesijne vzdelávací program, ktorý sa zameriava na získavanie a prehĺbenie vedomostí v oblasti manažmentu. Uchádzač si na Cambridge Business School môže vybrať z 11 špecializovaných programov a zamerať sa tak na to, čo ho naozaj zaujíma a čo potrebuje pre svoju prax najviac. Medzi hlavnú ponuku špecializovaných programov patria napríklad:

  • Management a Leadership, ktorý študentom poskytuje prakticky využiteľné informácie zo všetkých dôležitých oblastí moderného manažmentu. Tento program je svojim zložením ideálny pre podnikateľov a členov stredného a vyššieho manažmentu
  • Odbor Private Law, ktorý sa zaoberá hlavne obchodným právom a je veľmi prínosný pre podnikanie
  • Finančný manažment a účtovníctvo. Tento program škola odporúča predovšetkým pre záujemcov, ktorí pracujú v ekonomickom sektore
  • Marketing a Public Relations je ďalším z jedenástich programov MBA. Študenti získajú cenné skúsenosti v oblasti reklamy a budú schopní vypracovať marketingovú stratégiu a ponúkať svoje služby v oblasti krízovej komunikácie

Nielen tieto zamerania, ale aj mnoho iných nájdete na stránke http://www.cambschool.sk/. Stačí si vybrať to pravé pre seba.

Ak sa rozhodnete pre štúdium na Cambridge Business School, stačí vyplniť jednoduchú online prihlášku a doložiť potrebné materiály. Vďaka e-learningu a prezenčným seminárom, ktoré prebiehajú vždy v sobotu a iba 4-krát za oba semestre, je štúdium MBA veľmi flexibilné a nemusíte kvôli nemu prerušovať alebo obmedzovať svoje súčasné zamestnanie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CBS