FOTO: Máte radi psíkov? Vo Zvolene potrebujú pomôcť s ich venčením, kým im opravia voliéry


FOTO: Máte radi psíkov? Vo Zvolene potrebujú pomôcť s ich venčením, kým im opravia voliéry
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Mesto Banská Bystrica

V Karanténnej stanici pre spoločenské zvieratá mesta Banská Bystrica so sídlom vo Zvolene prebieha rekonštrukcia. Od pondelka 18. marca sa začnú postupne opravovať vrchné časti poškodených voliér. Cieľom je zabezpečiť kvalitnejšie a bezpečnejšie prostredie ustajnenia pre opustené zvieratá. Celkovo ide o 30 voliér, na ktorých budú vykonané stavebné úpravy. V karanténnej stanici je v súčasnosti umiestnených 46 psov.

„Obraciame sa na všetkých milovníkov zvierat, ktorí nám môžu pomôcť počas opráv voliér s venčením psov, a to v pracovných dňoch od 8:00 do 13:00 hod. V rámci uvedeného času potrebujeme, aby sa zvieratá dostali von z voliér. Venčenie je možné aj počas víkendu medzi 8:00 až 11:00 hod. V tomto prípade je však potrebné dohodnúť sa telefonicky na čísle 0918 505 254,“ povedal Andrej Huťka, referent karanténnej stanice.

Okrem kotercov a výbehu pre psov sa v areáli karanténnej stanice nachádza aj prevádzková budova, ktorú by bolo potrebné v budúcnosti zatepliť. Pozostáva zo vstupnej chodby, kancelárie, veterinárnej miestnosti a skladu krmiva.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu